امروز سه شنبه، 1403/03/01 برابر است با 2024/05/21

مراحل رزرو غذا در پرتال دانشجویی

•  وارد پرتال دانشجویی  خود شده و از قسمت مالی، پرداخت الکترونیک، قسمت شهریه را به تغذیه تغییر داده و افزایش اعتبار به میزان دلخواه انجام دهید.(ترجیحا با سیستم و مرورگر firefox)
•  در قسمت تغذیه، قسمت رزرو،  گزینه هفته بعد را انتخاب و در بخش ناهار، تریا 1 را انتخاب کنید تا نوع غذا در آن روز برای شما نمایش داده شود.
•  برای اطلاع از قیمت هر غذا، ماوس را روی نوع غذا نگه دارید.
•  برای رزرو در هر روز تیک مربوط به آن روز را زده و در نهایت دکمه تایید رزرو را انتخاب کنید.

توضیحات
•  دانشجویان گرامی می توانند برای تمامی روزها هفته رزرو غذا داشته باشند.(بومی و غیر بومی)
•  قیمت یارانه ای غذا   28000 تومان یا 29000 تومان  و  قیمت عادی غذا 38000 تومان یا  39000 تومان می باشد.
•  تعداد 50 غذا رزرو شده اول در هر روز با قیمت یارانه ای و مابقی رزروها با قیمت عادی محاسبه می گردد.
•  مهلت رزرو غذا برای هر هفته، از روز شنبه تا پنج شنبه ساعت 10 صبح هفته ی قبل می باشد.(رزرو غذا برای همان هفته مقدور نمی باشد)
نکات
•  سایت از روز شنبه تا دوشنبه برای دانشجویان غیر بومی باز خواهد بود تا رزرو غذا برای هفته ی بعد را انجام بدهند.
•  روز سه شنبه  و چهارشنبه سایت برای دانشجویان بومی باز خواهد بود تا رزرو غذا برای هفته ی بعد را انجام بدهند البته فقط برای روزهایی مجاز به رزرو هستند که حداقل یک کلاس در نوبت صبح و حداقل یک کلاس در نوبت بعدازظهر داشته باشند.
•  روز پنج شنبه سایت به صورت کامل و بدون محدودیت تا ساعت 10 صبح  باز می باشد تا تمامی دانشجویان برای تمامی روزها هفته بعد بتوانند رزرو خود را انجام بدهند.